Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, είναι αυτονόητο και βασικό εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να ισχυροποιήσει την ταυτότητα της.

Η Οpenware εξειδικεύεται στην σχεδίαση και κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων σε PHP, απεριόριστου αριθμού ιστοσελίδων, με κείμενα, φωτογραφίες, και δυνατότητα διαχείρισης (αλλαγές/προσθήκες) από τον τελικό πελάτη. Συνεπώς, είναι δίπλα σας στην προσπάθεια αυτή, δημιουργώντας ιστοσελίδες που θα δώσουν δυναμική στο brand σας και προστιθέμενη αξία στον πελάτη που την επισκέπτεται.

Μεγιστοποιούμε την εμπειρία του χρήστη, κατασκευάζοντας σελίδες με άριστη αισθητική, ευκολία στην πλοήγηση, συμβατότητα με όλες τις mobile συσκευές (responsive design), οι οποίες εμφανίζονται ψηλά στην αναζήτηση των καταναλωτών και βελτιστοποιούν την εικόνα της επιχείρησης. Ιστοσελίδες που ξεχωρίζουν από τις ανταγωνιστικές αποτυπώνοντας την εταιρική φιλοσοφία και που αποσκοπούν σε αυξημένη επισκεψιμότητα.

Επεκτασιμότητα

Η αρχιτεκτονική σχεδιασμού των δυναμικών ιστοσελίδων είναι ανοικτή και επεκτάσιμη εξασφαλίζοντας τη γρήγορη και εύκολη προσθήκη περιεχομένου και τον πιθανό μελλοντικό εμπλουτισμό του με σχετικά εύκολο τρόπο και χαμηλό κόστος. Το αποτέλεσμα, είναι μία διαδικτυακή εφαρμογή που λειτουργεί ως βάση για οποιαδήποτε μελλοντική επέκταση και δυναμική προσθήκη. Μαζί θα δημιουργήσουμε, μια εντυπωσιακή και δυναμική ιστοσελίδα που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε στη συνείδηση του χρήστη και θα τον παρακινεί να την επισκέπτεται ξανά και ξανά!

Responsive Design

Tο layout του design είναι responsive, δηλαδή λειτουργεί άψογα σε όλες τις αναλύσεις και διαστάσεις οθονών, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης. Συνεπώς, έχετε τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης/παρουσίασης σε ευρύ φάσμα συσκευών (Smartphone, Tablet, Laptop, Desktop).

Επιπλέον, προσφέρουμε:

  • Δυνατότητα RSS Feed για εισαγωγή ή δημοσίευση του περιεχόμενου της ιστοσελίδας
  • Δημιουργία link με social media (facebook, twitter, youtube)
  • Δημιουργία mail form και newsletter για απευθείας επικοινωνία με τους επισκέπτες της ιστοσελίδας (website) σας
  • Εσωτερική μηχανή αναζήτησης για άμεση εύρεση στην ιστοσελίδα
  • Εγκατάσταση διαδραστικού χάρτη (Google Μap) και site map
  • Ενσωμάτωση videos σε κάθε επιθυμητό σημείο της ιστοσελίδας δυναμικά από το youtube ή άλλο αντίστοιχο site
  • Αυτοματοποιήσεις δημοσίευσης νέων/ειδήσεων (ημέρα-ώρα)
  • Προγραμματισμός για πιο γρήγορη παρουσίαση της ιστοσελίδας με διαφορετικούς τρόπους caching
  • Δωρεάν εκπαίδευση στη χρήση της δυναμικής ιστοσελίδας


αναζητήστε τα ειδικά πακέτα προσφορών για περισσότερες πληροφορίες.

Search